Burlövs kommun

Burlövs kommuns näringslivspris

Burlövs kommuns näringslivspris

Nu är det dags att nominera personer till Burlövs kommuns splitternya näringslivspris! Vi letar efter företagare, företagsledare, företagsam person, företag eller förening som gjort speciella insatser för näringslivet i kommunen som gjort något extra gott under det gångna året!

Vi behöver din hjälp! Vem tycker just du att vi ska uppmärksamma och rikta strålkastaren mot?


Kriterier för Burlövs kommuns näringslivspris:

  • Nomineringen ska avse ett initiativ som gynnat företagsklimatet i kommunen.
  • Nomineringen kan tillfalla en företagare, företagsledare, företagsam person, företag eller förening som gjort speciella insatser för näringslivet i kommunen.
  • Pristagaren ska ha sin huvudsakliga verksamhet och säte i kommunen.

 

Nominera här:

Här kan du skicka in din nominering till Burlövs näringslivspris Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..


Priset delas ut i samband med Företagarkvällen på Arlövs Teater. Burlövs kommun tillsammans med Burlövs Företagsgrupp och Företagarna Öresund bjuder in till en festlig och rolig kväll där vi kommer dela ut våra lokala näringslivspriser, lyssna till fantastiska företagare, skratta, mingla och äta gott tillsammans.

Fyll i uppgifterna nedan för att skicka in din nominering. Juryn för näringslivspriset är Burlövs kommuns Näringslivsråd som består av företagsrepresentanter, politiker, lokala företagsorganisationer och det är de som fattar beslut om vem som kammar hem det ärofyllda priset.

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete