Burlövs kommun
www.burlov.se

Företagslots - vi hjälper dig som företagare

Två personer skakar hand vid ett företagsmöte

Funktionen företagslots gör det enklare att starta, driva och etablera företag i Burlövs kommun.

Nu kan du som är blivande företagare boka en tid hos vår företagslotsgrupp. Tider kan också bokas för dig som redan är företagare när du vill utveckla din verksamhet. Företagslotsen är till för dig som har frågor till flera olika delar inom kommunen. Vi erbjuder denna tjänst som ett komplement till vår medborgarservice som du alltid kan nå på 040-625 60 00.

Snabbt och smidigt

Företagslotsen är en snabb och smidig väg in i kommunen. Vår ambition är att ge snabba svar på dina frågor. Du får hjälp att hitta rätt bland lagar och regler och en överblick över vilka tillstånd du eventuellt kan behöva söka för din verksamhet.

Vi samlar oss så du kan träffa oss samtidigt

Gruppen består av kompetenser från miljö, bygglov, tekniska avdelningen, plan-, mark- och exploatering, fiberutbyggnad, tillstånd för tobaksförsäljning och näringsliv.
Utifrån den information vi får från dig som företagare inför besöket får du träffa dem du behöver få information och vägledning ifrån.


Vi erbjuder följande datum och tider för 2021:

14 april, kl. 13:00–15:00

20 maj, kl. 09:00–11:00

8 september, kl. 13:00–15:00

13 oktober, kl. 13:00–15:00

10 november, kl. 13:00–15:00


Boka ditt personliga möte idag!

Du bokar personlig vägledning med företagslotsgruppen via en e-tjänst. Vi kommer att kontakta dig när du har registrerat dina kontaktuppgifter.

Har du andra frågor som rör näringslivet i Burlövs kommun, ta kontakt med näringslivssamordnaren.

Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete