Burlövs kommun

Offentlig upphandling

Kvinna med glasögon

Mari Stanfield, upphandlingsstrateg

Vill du göra affärer med offentlig sektor? Här hittar du mer information om offentlig upphandling och hur du svarar på en upphandling.

Kommunövergripande upphandlingar

Burlövs upphandlingsstrateg arbetar främst med kommunövergripande och kommungemensamma upphandlingar men svarar även för utveckling, information och rådgivning. Kommunens förvaltningar ansvarar själva för upphandlingar och avtal som är specifika för respektive verksamheter. 

Verktyg för offentlig upphandling

Via Visma/Opic kan du se vilka upphandlingar som är aktuella för Burlövs kommun samt för hela Sverige.

Göra affärer med offentlig sektor

Varje år annonseras mer än 18 000 offentliga upphandlingar till ett värde av över 700 miljarder kronor. Många av de offentliga avtalen har långa avtalstider och offentliga organisationer är stabila kunder. Upphandlingsmyndigheten ger dig stöd om upphandlingsprocessen och förmedlar vad som är viktigt att tänka på om du vill bli leverantör till offentlig sektor. Klicka här för att komma till Upphandlings myndighetens guide. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Burlövs kommun styrs av Lagen om Offentlig Upphandling

Inköp och upphandling regleras av Lagen om offentlig upphandling (LOU) och bygger på de grundläggande EU-rättsliga principerna om likvärdig, icke diskriminerande, öppenhet, ömsesidigt erkännande och proportionerligt. Varje inköp och upphandling som genomförs i Burlövs kommun ska bygga på dessa principer, följa gällande lagstiftning samt ta hänsyn till kommunens inköpspolicy. 

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Kommun & politik