Burlövs kommun

Årets Vägvisare – Trygghet

Patrik Hansson, Citygross tilldeles näringslivspriset av Burlövs Företagsgrupp på Företagarkvällen 2024. Med på bilden är Liselott Lading och Jörgen Segerhag.

Burlövs Företagsgrupp utser Årets Vägvisare - Trygghet och Årets Vägvisare - Arbete på Företagarkvällen.

Patrik Hansson, Citygross på Bernstorp tilldelas näringslivspriset Årets Vägvisare - trygghet 2024

Att man tillsammans, kan samverka för ett tryggare samhälle och genom ett stort engagemang kan få näringsidkare att hjälpas åt, har Patrik Hansson verkligen bevisat. Patrik har genom att skapa ett aktivt nätverk på Bernstorp påbörjat en kamp mot kriminalitet. Patrik är en äkta förebild och vägvisare!

Filip Jakobsson, Burlövs kommunpolis tilldelas näringslivspriset Årets Vägvisare - trygghet 2023

Filip har visat oss att med ett starkt engagemang, stort mod och rejäl handlingskraft kan man göra skillnad. Outtröttligt håller han oss uppdaterade genom säkerhetsappen, deltar i samverkansmöten och möter medborgare i Medborgarhuset. Filip är en äkta förebild och vägvisare.

Nominera till Burlövs Företagsgrupp

Burlövs Företagsgrupp vill verka för ett Burlöv där människor är trygga och känner trivsel. Burlövs Företagsgrupp ser hur människor utvecklas genom sitt arbete och de vill bidra till att fler invånare kommer i sysselsättning, blir självförsörjande och får möjlighet att växa.

 

För att lyfta fram företagare som gör viktiga insatser på dessa områden, har vi instiftat ett årligt pris: Årets vägvisare Trygghet, som delas ut på Burlövs Kommuns Företagarkvällen (maj). Priset går till ett företag/företagare/individ som gjort eller gör skillnad. Med skillnad menar Burlövs Företagsgrupp, att individen ska ha gjort något ”på riktigt”!

 

Skicka in din motivering med namn och företag till kontakt@burlovsforetagsgrupp.se

Årets Vägvisare- Trygghet har tilldelas följande:

Patrik hansson, Citygross Bernstorp

2024

Filip Jakobsson, kommunpolis

2023


 


Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete