Burlövs kommun

Nyföretagarträffar i Burlövs Kommun – inspiration och kunskap

Burlövs kommun tillsammans med Nyföretgarcenter Syd erbjuder följande engagemang och mötesplatser:

Min Företagsidé – en gång i månaden erbjuder vi intresserade att träffa oss digitalt under en timme. Allt för att ha låg ribba och lära känna varandra helt opretentiöst. Träffen är kostnadsfri och du ser tiderna i kommunens näringslivskalender.

 

Våga, våga träff – en gång om året bjuder vi in till en fysisk träff med tema Nyföretagande. Vid detta tillfälle är så klart alla välkomna och tanken är att andra nystartade företagare inspirera och berättar om sin ”nyföretagarresa”. Någon form av tema blir det också och det är alltid ett fint tillfälle till ett nätverkande. Träffen är kostnadsfri och du ser datum i näringslivskalendern.

 

Mentorsmöjlighet – är du som nystartad företagare intresserad av att få kostnadsfritt stöd av mer erfarna företagare så finns ett nätverk av personer som brinner för att hjälpa andra nya företagare framåt i sin utveckling. För många har detta visat sig vara en pusselbit som ger stor framgång. Anmäl dig till Mentorsprogrammet Kompassen på Nyföretagarcenter Syds hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

 

Företagsrådgivning – Utöver mentorsmöjligheten kan du komplettera med 1 till 3 tillfällen (1 timme varje gång) där du möter en företagskonsult som jobbar med affärsutveckling. Planerar du att starta företag eller är nystartad företagare, då erbjuder vi dig kostnadsfri och konfidentiell rådgivning via vår samarbetspart Nyföretagarcenter Syd.

 

Du har möjlighet att diskutera ditt företagande med en erfaren företagsrådgivare som har stor kunskap om företagandets olika skeden och affärsmodeller. Ibland kan det vara värdefullt att låta en utomstående ta del av de utmaningar och möjligheter som just du står inför, och ni tillsammans kan ta ut vägen för nästa steg i ditt företagande. Rådgivningen är helt självständig och neutral i förhållande till etablerade företag, organisationer och myndigheter.

Boka din Företagsrådgivning via näringslivskalenderna (kostnadsfritt).


Kontakta oss

Näringslivssamordnare

Krister Persson

040-625 63 29
krister.persson@burlov.se

Anna Stening Frost

040-625 61 80

anna.frost@burlov.se

Näringslivssamordnarens ansvar är att vara den enkla vägen in till kommunen när du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Näringslivssamordnaren hjälper dig gärna och förmedlar kontakt till övriga tjänstepersoner beroende på ärende. 

Senast uppdaterad:

Näringsliv & arbete