Burlövs kommun
www.burlov.se

Bostäder och lediga tomter

Byggandet tar fart

Det byggs mycket bostäder i Burlövs kommun, vilket vi är glada för! Flera byggprojekt är på gång eller ska starta inom den närmaste framtiden. På bilden ovan kan du se aktuella projekt.

Om du intresserad av att byta bostad inom kommunen eller vill flytta hit, så ta dig gärna en titt och se om något område eller projekt är speciellt intressant för dig!

Fler projekt är på gång! Efterfrågan är stor

Kommunen håller dessutom på att planera fler områden, dessa ligger lite längre fram i tiden, men kanske vill du redan nu se om detta är något för dig?

Efterfrågan på bostäder i Burlöv är stor och vi arbetar för att fler ska få möjlighet att bosätta sig i vår kommun. Flera nya bostadskvarter är under planering.
Burlövs Bostäder AB planerar till exempel för Kv Ugglan vid Dalbyvägen i Arlöv. Här kommer det att byggas lägenheter och lokaler för verksamhet.

Burlövs kommun - Arlöv och Åkarp

De flesta bostäderna i kommunen ligger i de båda tätorterna Arlöv och Åkarp. Arlöv har en relativt tät bostadsbebyggelse med en stor andel lägenheter, hyres- såväl som bostadsrätter i flerbostadshus. De äldre delarna av Arlöv rymmer också villor och radhus. Åkarp har karaktären av stationssamhälle och villaort men radhus, hyres- och bostadsrätter finns också.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2017-03-15

Bygga, bo & miljö