Burlövs kommun
www.burlov.se

Burlöv Utbildning i Almedalen 2017

Samlarkort

Seminarium om kvalitativ skolutveckling

Burlöv finns representerade på Almedalen och håller en föreläsning kring vår kvalitativa skolutveckling. Är du på plats? Kom och lyssna på oss!

 

Skolutveckling är ett ständigt pågående kvalitetsarbete. Hur jobbar vi kollegialt? Vilka frågor behöver vi ställa oss? Vetenskaplig grund, förhållningssätt eller fakta? Burlöv bjuder på tre av sina processer som gett omedelbar och mätbar positiv effekt, både på ledningsnivå och i klassrummen.


Med till Almedalen har vi ett axplock representanter i form av samlarkort. Med olika “skills”, egenskaper och makalösa krafter bildar vi tillsammans ett vinnande team i Burlöv, för både barn, elever och åt varandra som medarbetare.

 

Ett ensamt samlarkort är inte värt mycket. Det är först när man lyckas samla fler kort, bygga upp en grupp med olika krafter eller med olika förmågor på plan som samlingen blir intressant och börjar ge effekt och resultat.

Det är också så vi arbetar med utbildning för barn och elever inom Burlövs kommun. Vi bygger ett starkt lag av lärare, ledare och andra spetskompetenser där alla medarbetare är viktiga. Vår framgång och utveckling är summan av vårt gemensamma arbete.

Var du och lyssnade på vårt seminarium på Almedalen? Ladda ner pdf-variant av presentationen nedan.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
Skriv till oss via webbformulär »öppnas i nytt fönster

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:
2017-07-04