Burlövs kommun
www.burlov.se

Yrkesutbildning

man håller i läsplatta framför ett proppskåp

Inom vuxenutbildningen finns yrkesutbildningar inom områden som handel, ekonomi, IT, fordonsteknik, transport, vård eller till yrken som målare, snickare, elektriker eller vvs-montör. De utbildningar som Komvux Burlöv inte erbjuder i egen regi har vi möjlighet att erbjuda via externa utbildningsanordnare.

 

Lärlingsutbildning

Lärlingsutbildning innebär att större delen av utbildningen sker ute på en arbetsplats tillsammans med en yrkesskicklig handledare. I lärlingsutbildningen får du både en yrkesutbildning och yrkeserfarenhet.

 

Kombinationsutbildning

Kombinationsutbildning är en utbildning som kombinerar svenska för invandrare (SFI) eller svenska som andraspråk (SVA) med en gymnasial yrkesutbildning. Här kan du läsa mer om våra kombinationsutbildningar. Länk till annan webbplats.


Kontakta studie- och yrkesvägledare för mer information om yrkesutbildningar.

Är du folkbokförd i Burlöv men vill söka till vuxenutbildningen i en annan kommun? För att få gå en utbildning i en annan kommun måste din ansökan godkännas av Burlövs kommun som då bekostar din utbildningsplats. Beslutet grundar sig på de handlingar som du bifogar din ansökan. Därför är det viktigt att din ansökan är komplett.

 

Du lämnar in din ansökan via vår e-tjänst. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Studie- och yrkesvägledare

E-post: syv.komvux@burlov.se

tfn: 040-625 65 38

Post: Box 53, 232 21 Arlöv

Besök: Lundavägen 26 i Arlöv

 

Komvux expedition

komvux@burlov.se

tfn: 040-625 65 32


Följ oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Senast uppdaterad:

Förskola & skola