Burlövs kommun
www.burlov.se

Burlöv Utbildning i Almedalen

Samlarkort

Seminarium om kvalitativ skolutveckling

Burlöv har funnits representerade på Almedalen 2017 och 2018, och haft föreläsningar kring vår kvalitativa skolutveckling.

 

2017 pratade vi bland annat om att skolutveckling är ett ständigt pågående kvalitetsarbete. Hur jobbar vi kollegialt? Vilka frågor behöver vi ställa oss? Vetenskaplig grund, förhållningssätt eller fakta? Vi bjöd på tre av våra processer som gett omedelbar och mätbar positiv effekt, både på ledningsnivå och i klassrummen.

 

2018 höll Utbildnings- och Kulturförvaltningen i tre olika seminarier;

 

  • Att leda en värdeskapande stödfunktion
  • Vad är fortbildning? – Kunskapsintegration genom verksamhetsnära stöttning
  • Det ökade behovet av experter

 

Läs mer om och se seminarierna här.

 

 

Med till Almedalen hade vi ett axplock representanter i form av samlarkort. Med olika “skills”, egenskaper och makalösa krafter bildar vi tillsammans ett vinnande team i Burlöv, för både barn, elever och åt varandra som medarbetare.

 

Ett ensamt samlarkort är inte värt mycket. Det är först när man lyckas samla fler kort, bygga upp en grupp med olika krafter eller med olika förmågor på plan som samlingen blir intressant och börjar ge effekt och resultat.

 

Det är också så vi arbetar med utbildning för barn och elever inom Burlövs kommun. Vi bygger ett starkt lag av lärare, ledare och andra spetskompetenser där alla medarbetare är viktiga. Vår framgång och utveckling är summan av vårt gemensamma arbete.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Förskola & skola