Burlövs kommun
www.burlov.se

Konsumentvägledning

Kvinna och man tittar på dokument

Burlövs kommun erbjuder allmän konsumentvägledning. Du som bor i Burlövs kommun och vill ha vägledning eller råd i konsumentfrågor kan vända dig till vår konsumentvägledare.

Från den 10 juni till den 2 september har konsumentvägledaren i Burlövs kommun inte möjlighet att ta emot ärenden. Vi hänvisar till Konsumentverkets rådgivning Hallå Konsument Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under berörd period för rådgivning.

Service till privatpersoner

Konsumentvägledning är en opartisk verksamhet som ger dig som privatperson vägledning i vilka rättigheter och skyldigheter du har som konsument. Det kan röra klagomål, köpevillkor, avtalsfrågor och liknande i samband med ett köp av en vara eller en tjänst.


Vägledningen är kostnadsfri.

Så kontaktar du konsumentvägledaren

Vill du boka ett besök med konsumentvägledaren, skicka ett meddelande via e-post eller via vår e-tjänst.

Du kontaktar konsumentvägledaren på följande sätt:
E-post: konsument@burlov.se

E-tjänst: Konsumentvägledning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Om du är i behov av en snabb första hjälp, hänvisar vi till Konsumentverkets rådgivning Hallå Konsument Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övrig information om uppdraget

Konsumentvägledaren hanterar inte tvister mellan privatpersoner eller tvister mellan två företag. I sådana fall kan du vid behov kontakta en jurist eller advokat.


Konsumentvägledaren förhåller sig neutrala och kan inte agera ombud. Deras råd ska endast ses som allmän vägledning och är inte bindande.


På Konsumentverkets sida Hallå konsument kan du också läsa mycket om vad som gäller rörande dina rättigheter vid köp och reklamationer av olika varor och tjänster.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Kommun & politik