Burlövs kommun
www.burlov.se

Harakärrsgårdens kognitivt anpassade avdelningar

Välkommen till Harakärrsgårdens kognitivt anpassade avdelningar i centrala Åkarp. Våra olika avdelningar är Betan, Bruket, Möllan och Parken.

Boendemiljö

Harakärrsgårdens kognitivt anpassade avdelningar är ett boende för personer med olika kognitiva sjukdomar. Boendet är uppdelat i fyra avdelningar med åtta eller nio lägenheter på varje. I lägenheten finns en säng men du möblerar med egna möbler för övrigt. På varje avdelning finns gemensamt matsal med kök och ett dagrum. De boende har tillgång till vår stora, avgränsade trädgård.

Måltider

Frukost, lunch och kvällsmat serveras i gemensamt utrymme eller i din lägenhet om så önskas. Under dagen serveras mellanmål och kaffe. Du erbjuds även ett lättare mål på kvällen om så önskas.

 

Vi har en matsal med restaurangkänsla som vi kallar Krogen. Där kan personer som vill ha social samvaro välja att få sin lunch serverad på veckodagarna.

Aktiviteter

Du erbjuds att delta på olika aktiviteter som anpassas efter din förmåga och önskemål.

Personal

Omvårdnadspersonal finns på boendet dygnet runt. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt men utgår från annan arbetsplats. Arbetsterapeut och fysioterapeut är tillgängliga måndag till fredag.

Här finns vi

Harakärrsvägen 1, Åkarp

Tidigare benämndes boendet Harakärrsgården C-F.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg