Burlövs kommun

Maria Skåne mellersta för dig under 25 år med missbruksproblem

Två personer har passerat kameran och promenerar på en trottoar. Texten fortsätt och en pil riktad framåt.

Maria Skåne mellersta är till för unga under 25 år som har problem med alkohol eller andra droger. Mottagningen är även till för den unges föräldrar och närstående.

På Maria Skåne mellersta kan du få kostnadsfri information, rådgivning och behandling. Det enklaste sättet att nå mottagningen är att ringa: 046-17 40 99. All kontakt är frivillig.

Teamet på Maria Skåne mellersta

Teamet på mottagningen består av samordnare, kurator, socionomer, sjuksköterska, specialistläkare och medicinsk sekreterare vilka har sin tillhörighet inom både kommun och Region Skåne. Maria Skåne mellersta ligger i Lund och är till för dig som bor i följande kommuner: Lund, Kävlinge, Burlöv, Eslöv, Hörby och Höör.

Kontakt

Telefon: 046-17 40 99

Besöksadress: Tunavägen 39 L (Sparta) i Lund

Om Maria Skåne mellersta

Det offentliga Sveriges ansvar för missbruk och beroende vilar både på kommunerna och sjukvården. Maria Skåne mellersta drivs enligt ett gemensamt koncept för att vården ska bli så jämlik som möjligt oberoende av var du bor. Ansvarsfördelningen kring missbruk och beroende har fastställts i dokumentet ”Vägledning för Missbruks- och beroendevården i Skåne”.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg