Burlövs kommun

Anhörigsamordnare

Person vid en whiteboard håller en presentation för tre personer som sitter vid ett bord.

Du som är anhörig eller närstående kan vända dig till kommunens anhörigsamordnare för information, stöd och vägledning.

Anhörigsamordnaren arbetar övergripande och har till uppdrag att stödja kommunens verksamheter i deras anhörigkontakter, men vänder sig också direkt till dig som är anhörig eller närstående.

Enskilda samtal

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta anhörigsamordnare för kostnadsfria enskilda samtal. I samtalen får du information och vägledning utifrån din situation och möjlighet att prata om vad som är viktigt för dig som anhörig. Anhörigsamordnaren har tystnadsplikt.

Anhörigutbildningar, föreläsningar och samtalsgrupper

Vi arrangerar även föreläsningar, utbildningar och samtalsgrupper. Följ anhörigstödet på Instagram eller prenumerera på det digitala nyhetsbrevet för anhöriga för att få kontinuerlig information, relevanta nyheter och tips som rör anhöriga både lokalt, regionalt och nationellt.

Är du intresserad av att delta i en samtalsgrupp? Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig!

Beskriv kortfattat vad för typ av samtalsgrupp du skulle vara intresserad av.

Nyhetsbrev för anhöriga

Det digitala nyhetsbrevet är till för dig som vill ta del av blandad information, tips och stöd som rör anhöriga och närstående. Nyhetsbrevet kommer ut regelbundet via mejl till den som anmält sin mejladress. Här kan du som anhörig till exempel få ta del av kommande föreläsningar, samtalsgrupper eller annat stöd som anordnas av såväl nationella anhörigföreningar som lokalt här i Burlövs kommun.

Anhörigstödet på Instagram

Nu finns vi även på Instagram. Där delar vi med oss av relevant information för dig som är anhörig eller närstående. Besök oss genom att följa länken nedan.

Kontakta oss

Anhörigsamordnare

anhorigstodet@burlov.se

040 - 625 67 78


Följ anhörigstödet på Instagram:

@anhorigstodburlov Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg