Burlövs kommun
www.burlov.se

Matsedel för hemmaboende

hand håller gaffel med hoprullad spaghetti ovanför gryta med spaghetti och pastasås

Kylda matleveranser från och med vecka 17

Från och med 28–29 april har vi börjat leverera din mat kyld istället för uppvärmd. Detta gör att maten håller sig färsk och god längre. Skiftet innebär vissa förändringar som vi vill uppmärksamma dig på.

Samma goda mat

Den kylda maten förpackas på ett sådant sätt att den inte tappar smak eller kvalitet. Din mat kommer att levereras i färdiga portioner som du enkelt värmer i mikrovågsugnen.

Leverans en gång i veckan

Maten kommer att levereras en gång i veckan istället för varje dag. Det innebär att leveranskostnaden går ner. Om du beställer mat till 7 dagar i veckan kommer du framöver bara betala 13 kronor i leveransavgift istället för 91 kronor.


Du får dina matlådor antingen torsdagar eller fredagar, beroende på var i kommunen du bor. Under jämna veckor kommer maten i svarta lådor, under ojämna veckor kommer den i vita lådor. 

Kom ihåg att beställa i tid

Det är viktigt att du skickar in din beställning i tid, så att vår kökspersonal hinner planera, köpa in och tillaga rätt mängd mat. Veckomenyerna levereras till dig tre veckor i förväg. Du har sedan en vecka på dig att göra ditt val och lägga din beställning. Senast två veckor före utsatt leverans behöver vi alltså veta vilken mat du vill beställa.

Frågor och svar

Du har flera sätt att lägga din beställning på. Du kan:

  • Fylla i den medföljande menyn och lämna till kommunens personal. 
  • Maila in din beställning till bokamat@burlov.se.
  • Ringa och lägga din beställning till medborgarservice: 040 - 625 60 00.

Varje portion kostar 77 kronor. Det tillkommer en leveransavgift på 14 kronor per vecka. Leveransavgiften är den är densamma oavsett hur många portioner du beställer.

Du kan göra ändringar i din beställning upp till två veckor innan utsatt leveransdatum. Det gör du genom att skicka ett mail till bokamat@burlov.se eller ringa medborgarservice på 040 - 625 60 00. Är det mindre än två veckor till leverans kan du inte längre göra ändringar på din beställning.

Kontakta oss

Medborgar­service - den enkla vägen till Burlövs kommun!

Kontakta oss

Telefon 040-625 60 00
E-tjänst Kontakt Burlöv » Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Måndag – fredag 08.00 – 16.30

Fler kontaktuppgifter »

Senast uppdaterad:

Stöd & omsorg